Verkligheten och verksamheten

Ok, 2000 ord är väldigt många ord. Speciellt om man inleder sina försök med splittrad uppmärksamhet. NaNoWriMo låg precis bortom horisonten och mitt fokus var att göra så mycket research som möjligt innan november anlände med full fart. För er som inte vet vad NaNoWriMo är kan man kort säga att det är ett event där man frivilligt anmäler sig med målet att skriva minst 50 000 ord på 30 dagar. Översatt i sidtermer pratar vi då alltså om ca 250 sidor färdig bok. Mitt mål på 2000 om dagen skulle alltså ge mig möjlighet att faktiskt vara ledig några dagar i november och bara vara med familjen. Målet på 2000 ord uppnåddes tre gånger under november. Mitt snitt låg närmare 550, mest på grund av Skyrim. Nu är texten uppe i 16.213 ord. Jag behöver kanske inte säga att jag inte nådde det uppsatta målet, verkligheten gjorde sig påmind. Men jag fortsätter, maler på och tjatar och gnager, som Thea skulle säga. <3

Related Posts

Leave a reply