Lovecraft och jag

NaNoWriMo står i farstun och jag borde verkligen göra research och göra utkast. Men så, på SF-bokhandelns hemsida, ser jag det som jag vet kommer bli min undergång. En Lovecrafttävling i samarbete med Vertigo förlag. Cthulhu kallar. Och jag svarar. Må högre makter vara nådig mot min själ.

Titeln är redan på plats. Kortvåg, en titel jag har sparat på länge. Egentligen började allt med Radio Waves, en underbar låt om det inte vore för det något  inkräktande saxofonsolot. Då var tanken ett lättsamt friformsscenario, men det har redan börjat titta fram en berättelse om underhåll och melodikrysset. Och om räkor. Vi får se var det leder.

Related Posts

1 comment

[…] Resultatet är den utmärkta kort-novellen kortvåg, som erbjuder en lyckad blandning av Lovecraft och Pär Lagerkvist. Utmärkt ny-mystik, helt enkelt.Du kan läsa den via kurragömmaklubbens blogg. […]

Leave a reply