“That Egyptian mumbo jumbo is not my forte”

Är på besök hemma i den egna verkligheten för en gångs skull. I lägenheten är evig röra, mullrande fläktar och byggplast. Men det är hemma. Senaste veckan har det inte blivit ett endaste ord nerskrivet. Enda ljuspunkten i det sammanhanget är att det veckan innan gick över förväntan, så även om jag inte är i fas med mitt eget mål så är jag inte så långt efter att det känns allt för betungande. Veckan som gått har däremot varit fullt med händelser. Bland annat en lång promenad ute vid kransmossen, i skogen, med dimman virvlande kring benen i bästa sagomanér. Jag har även sett färdigt på the Dresden files. En trevlig bekantskap, men kanske inte så mycket mer. Det börjar verkligen bli knapert med bra serier att se fram emot. Men tur då att både SVT och ABC verkar leverera. SVTs satsning, äkta människor, ser jag fram emot med viss bävan då jag personligen har svårt för Eva Röse. Men alla tummar, ja alltså de två jag har, hålles för att det ska bli finfin underhållning. På söndag vet vi.

ABCs serie, the river, har dykt upp på radarn och under 2011. Men försvann från min radar när julen närmade sig. Annat tog fokus. Men i och med att serien har premiär den 7/2 i usa har det börjat läcka mer material. io9.com beskriver piloten som den bästa pilot dom sett på flera år. To the hype machine!

Leave a reply